Vrijdag stond ik klaar voor In de Schijnwerpers. Ik was extra zenuwachtig omdat ik een stukje solo mocht zingen van het lied Praatjesmaker. Als ik eerlijk mag zijn: het ging in het begin fout, omdat ik te dicht bij de microfoon zat. Maar gelukkig ging het laatste stukje goed . Ik was niet de enige die solo mocht zingen, maar Floortje en Sian ook. Er kwam ook een groepje die gingen breakdancen, echt heel erg leuk. Er ging niks fout dat vond ik super knap. Er was ook genaamd het geheime slaapfeestje, een heel erg grappig toneelstukje. Ik vond het leuk bedacht . Er was ook een verhaal van Jasmijn over de nimfjes, het was super goed gemaakt, ik kon nooit zo een goed verhaal maken. Er kwamen ook nog twee liedjes. I like the flowers en Budapest en Luka had nog op zijn gitaar een stukje remix gespeeld .

En dat was de schijnwerpers,

Groetjes,

Sara